Uppdatering om hur livet ser ut nu!

Hej igen!

Tänkte att det kanske vore dags att skriva något här igen.. Det har ju som sagt gått ett... tag.. sen sist. Och det har ju haft sina anledningar.

Jag måste börja med att säga att jag älskar Stockholm. <3 Det finns så mycket kul att göra här och det händer alltid något. Passar mig perfekt. Jag har hamnat rätt. Okej, jag bor inte I stockholm, men det är där jag håller till om dagarna. Så man kan på så sätt säga att jag bor i sthlm. ;)

Att bo här i Alby funkar.. Men det är annorlunda.. Det kan man inte säga något om. Både jag och Ksenia känner hela tiden att killar tittar för att man är svensk och kan slänga iväg "elaka" kommentarer så att man känner sig otroligt förolämpad som tjej. Men man får försöka att inte bry sig så bryr de inte om en heller..

 Lägenheten blir finare och finare. Och tro det eller ej, men det går att få en förjävlig, rent ut sagt, lägenhet att bli fin. Jag har köpt grejer till mitt rum, Ksenia har målat om i sitt rum och köpt grejer Och inom kort kommer vi att måla om i vardagsrummet. Vi kommer bland annat att göra ett guldträd. Åh, vad snyggt det kommer bli!

Snart blir det även ett glöggparty hos oss. Det blir glögg, pepparkakor och lekar. Himla kul att göra nåt lite annorlunda! :) Hoppas även att vi kommer få ordning på vardagsrummet innan dess. Vore så kul att visa upp det! Men vet ej om vi kommer ha råd nu, när man ska köpa julklappar och sånt.. Dessutom behöver vi målarhjälp. Någon som har lust att ställa upp? 

Okej, men hur är det med skolan och utbildningen då?
Klassen är underbar. Den är bäst. Det finns inget bättre!

Men jag vet inte om utbildningen är rätt. Jag känner inte "åh det här vill jag göra".. Men jag vet inte om det beror på att jag är mer stressad över att jag ska klara några praktiska prov som ingen förstår sig på, än att jag får upptäcka och lära mig.

Tycker heller inte om fysiken som är så svår. Gjorde nyss omtenta i Geometrisk optik precis som resten av halva klassen. Klarade den! Preciiis! Jag har aldrig varit så glad över att jag fått ett G som nu. Herregud! Då kan ni tänka er hur svårt och jobbigt det är.
Jag har heller aldrig misslyckats på ett prov någon gång.. Far away! Nu var det första gången och jag kände mig så misslyckad. Jag lovar att det där G:et var värt ett vg-mvg i gymnasiet. Det roliga är att det är inte roligt för fem öre, vi behöver inte ens kunna det till vårt yrke och det är sjukt svårt att lära sig.

Jag vet heller inte längre om jag kan tänka mig som optiker, så som jag gjorde förut.. Men jag får se, det kanske bara är stress..

Nu måste jag hur som helst börja plugga till nästa tenta som jag har i fysikalisk optik (andra fysikkursen).. Ååh jag vill skjuta upp det mera! Men det går inte.. :/

/kikki



RSS 2.0