Stääädaa

Vi har nu spenderat ca 1000 spänn för att få skrubba med svinto och ett flertal olika renföringsmedel i det minimala köket i två dagar och vi har bara kommit halvvägs. :( Det är så äckligt. Vi förstår verkligen inte hur man kan ha levt där. På väggar, tak, lampor, skåpsluckor, elementet, you name it, finns det fettfläckar som sitter fast som berget i lacken/färgen. Vi har varit tvugna att skrubba bort färg för att få bort fettfläckarna. Det går ju fan aldrig bort annars :/ Ksenia råkade skrubba bort färgen helt och hållet på vissa ställen..

Dom sa att dom skulle städa.. och dom säger även att dom har gjort det.. Bullshit. Det syns inte någonstans.. Och nu säger dom bara att vi ska skylla oss själva eftersom vi visste hur skicket på lägenheten var.. Men det roliga är att dom lovade att göra städa och RENT överallt med tanke på hur det såg ut. Och när jag visade Robert en del av väggen där det tidigare var som värst där vi hade fått bort nästan allt fett sa han "Oj, unbelievable, det ser ju faktiskt fresh ut." Visste dom vad städa betyder eller? :S

Aja, dom ska iaf komma i veckan och städa med oss. Så ska vi visa för dom exakt var de ska städa och vilka rengöringsmedel de ska använda. Så att dom inte kommer undan igen.

För att gå över till något helt annat kan jag berätta att förregistreringen gick bra.
Det började med att jag träffade lisa på fridhemsplan och gick till st eriks ögonsjukhus, skrev på papper etc och delades in i grupper. Min grupp var jätteblyg och vågade knappt ta kontakt :S Så jag ville bara därifrån. Sen innan bussguidningen letade jag upp Lisa och det var lugnt igen. Efter den långa bussturen blev det buffé och sen musiktävling och pubkväll. Dock försvann nästan alla vilket var riktigt synd. Tillslut var det bara jag, Lisa och Josefin kvar av ettorna och ett litet gäng av tvåorna, som vi hängde med resten av kvällen (asroliga). När klockan närmade sig 12-1 drog jag och Josefin vidare till en pub och pratade och pratade och pratade. Trevligt :) Lite mkt prat bara ksnke ^^ Hon sa att hon inte visste hur man är tyst. :)

Tog nattbussen vid 2 som tog en timme och halv 4 var jag i sängen. Imorgon börjar det på riktigt. Då ska vi vara på KTH och börja någon föreläsning. Shit..

Btw kanske Irma också ska börja här på optiker. Hope so :)

Nä nu ska jag väl snart iväg till sthlm igen och stäääda.

/kikki

Packat och klart!

Eller ja, nästan allt är klart. Ska bara plocka isär mitt skrivbord och slänga på det på släpet. Sen bär det iväg till Stockholm.

 Dagen D. Det är vad det är. Men Herregud. Det känns som att jag bara ska resa iväg och jag ska få komma tillbaka hem igen sen. Men det får jag inte. Nu är det på riktigt. "Kikki, vakna, du ska flytta! På riktigt!"
Jag har sagt det förut, och nu måste jag säga det igen. LÄSKIGT, men spännande :) Har inte så mycket mer tid att sitta här eftersom pappa kommer snart med släpet. Ska försöka hinna plocka isär skrivbordet innan dess.

Så jag säger hejdå redan nu. Kommer sakna er alla! Ni får lova att hälsa på! :)
För övrigt kommer jag inte ha internet förrän på lördag när jag kommer hem/till Oskar. Ha det bra tills dess och önska mig lycka till!

Hejdå Nyköping, hej Stockholm!

/kikki


Sista natten

I natt sover jag min sista natt hemma i Nyköping. Och trots allt hemskt jag sagt om Nyköping, som jag t o m slängde ur mig idag till Robert (som vi hyr lägenheten av) om hur tråkigt Nyköping är, så känns det som att skiljas mitt hem och tryggheten. Mitt Nyköping.

Just nu vill jag inte flytta. Det är inte det att jag inte skulle lita på de vi ska hyra utav, som mamma inte gör. Jag litar på dem. De är hur schysta som helst, skojar och berättar vilka klubbar vi ska gå till osv..
Grejen är att jag har ingen aning om hur saker och ting kommer att bli. Om vi kommer att trivas. Om jag kommer trivas. I storstan, Stockholm. Med utbildningen. Allt som har med detta att göra.

Tog nyss farväl av Oskar. Eller farväl och farväl.. Men det kändes som ett förväl... för alltid. Vi kommer ju självklart att kunna ses i stort sett varje helg. Men vanan att kunna åka hem till honom när jag vill, alltid om det hänt något jobbigt eller kul, så måste den vanan nu bort. Det känns inget vidare faktiskt. Herregud vad jag kommer att sakna honom. Min lilla säl. <3

Jag vet att allt kommer att ordna sig. Och om det inte gör det finns det alltid utvägar. Men förmodligen kommer allt bli hur kul som helst att flytta när vi bara kommit in i det. Lika kul som den där tanken på att flytta, som förföljt oss hela sommaren. Nu händer det. Imorgon. Imorgon flyttar jag till mitt nya liv. :)


Så nu ska jag njuta av min sista natt i mitt Nyköping ^^
Godnatt<3

/kikki



Jag är ett nervvrak!

Idag ska vi upp till sthlm och skriva på kontrakt. Redan? Jaa redan! :O I måndags la vi ut en annons, samma dag svarade en tjej som heter Elin om en trea i alby. I torsdags åkte vi upp och kollade på den och några lägenheter till.

På kvällen blev det klart. I alby ska vi bo. Jag flyttar på Onsdag. Fatta! ONSDAG. Det skrämmer mig. Inte att bo i Alby för det är ett fint område, utan för att vi ska flytta och bli vuxna nu. Dessutom ska vi klara av att bo tillsammans. Och om jag inte klarar av att bo där av någon anledning eller att utbildningen inte känns rätt, känns det som att jag sviker Ksenia och det är det sista jag vill.

Det är en del grejer som snurrar runt i huvudet. Allt som har med flytten och utbildningen att göra. Om man ska klara av det.. Är det här jag vill osv.. Så har det varit hela sommaren. Har varit så orolig att jag tröstätit upp mig tre kilo. Det är verkligen hemskt!

Men vi fixar det nog. Det måste vi göra. Bara vi får måla om och tapetsera om där så borde vi fixa det.  För fräscha väggar är det ju verkligen inte. Fettfläckar och utsatt för slitage. Så det är ett måste, annars flyttar jag ut har jag sagt. Och det är väl förståeligt.

För att försöka lugna ner mig var jag i Lördags med Oskar på "Typ en festival" där vi gick på Promoe. Jag och Irma tog även en sväng förbi dansscenen där man kunde dansa street. Lovin' it. :)
Igår tog vi en sväng förbi Söderköping och käkade glass på Smultronstället. Behöövligt! Glaass in my heart! Speciellt nu.

Låter som att jag tror att det här ska bli världens undergång.. Men nej, visst tycker jag att det är ska bli spännande också. Om några timmar skriver jag på kontraktet till mitt nya liv i Stockholm. :)

/kikki


Bortglömd blogg, men nu är jag här igen på väg in i mitt nya liv!

Ärligt talat kan jag säga att jag har glömt bort min blogg totalt. Trodde att jag tog bort den pga att jag knappt hade tid, var stressad och arg på allt och alla. Inte så kul att läsa kanske? Och sen ta upp bloggen vid den här tiden igen.

Så här är jag, ny och fräsch! Eller nej förresten, nu ljög jag. Har varit minst lika orolig och stressad den här sommar som resten av året. Tröstätit och gått upp 3 kg. Helt hemskt! Men vad har jag varit orolig över nu då? Är inte allt över nu? Nej för tusan! Nu ska jag ju börja mitt nya liv. Ska börja plugga till nåt som jag ska jobba med åtminstone en stor del av mitt liv och flytta. Och har jag bestämt mig? Jo visst, i sista stund! Det blidde optiker i sthlm ändå. Man kan ju alltid hoppa av om det inte funkar. Så resonerar jag. Så nu har jag och Ksenia lagt in en annons på blocket om en bostad och på en gång strömmade det in förslag. På torsdag åker vi upp och kollar på alla lägenheter och flyttar snarast. Vi börjar ju den 31 aug. Vårt nya liv.

Därför ska jag idag, när det är fint väder (tyvärr) städa och rensa mitt rum i varje skrymsle, varje vrå, varje punkt. Har ju hjälpt till att städa O's hus, nu kan jag lika gärna köra på lite till och ta mitt rum också :)

Kanske dags sätta igång så man hinner göra lite annat som man ska hinna med idag, bl a gå till banken och få tillbaka på skatten, käka grekiskt med pappa och sen träffa Oskar <3.

Nu vet ni hur läget är och denna gång kommer uppdateringar varje dag förhoppningsvis om mitt nya liv i Sthlm. :)

/Kikki

RSS 2.0