Sjukt passande

Sjuk...Passande... Eller inte..

Började med magont som kom smygandes i den timmeslånga kön där jag skulle köpa deltagarkort till streetdance/funk på universitetet. När vi äntligen var klara kastade jag i mig en chokladboll och coca cola i god tro att det berodde på hunger. Började skaka lite lätt, och Qi hade riktigt kul åt mig och kallade mig för mormor. (hehe)
Väl hemma, första klivet innanför dörren, tappade jag balansen och ramlade i sidleds rakt in i min garderobsställning.. Hur lyckas jag? Magontet fortsatte halva natten och nu mår jag tokilla som vanligt när jag ätit/sovit dåligt.

Passande.. neej.. Inte idag då vi har redovísning på vår ministudie i "statistik och vetenskapmetodik" som ligger till grund för examensarbetet. Just typiskt just denna dag då man behövde lära sig av varandras och sina egna fel..

Men men.. Om jag mår bättre senare ikväll, blir det middag på Vapiano med några klasskompisar. Hoppas <33

Nu ska jag fortsätta försöka sova, nu när de äntligen slutat borra där ute..

/kikki


Long time no seen

Kan man lugnt säga, ellerhur?! Var väl ca 1,5 år sen sist. Mitt största intresse har inte varit bloggen precis.. Meeeen, nu tänkte jag lägga upp ett inlägg. ;)

Mycket har hänt sen sist.. Men det har gått mot det bättre.. Det mesta iaf.. Här kommer en kort resumé:

Jag och O bor numera mitt emot tågstationen och har gjort det några månader nu. Jag har fortfarande kvar lägenheten i Sthlm där jag är i veckorna. Bor alltså inte längre hos mina släktingar, som jag skrev senast om att jag skulle flytta dit.

Nytt jobb har jag sedan förra sommaren på Synoptik där jag är optikerassistent. Jag stormtrivs! Dock är det lite spänt eftersom vi fått en ny chef nyligen som skulle vända uppåner på butiken, men förhoppnings blir det till det bättre.

Går fortfarande optikerprogrammet och har precis, efter en underbar sommar, börjat sista året innan jag blir legitimerad. Det kommer bli ett spännande år som kommer bestå mestadels av externa patienter, examens arbete där vårt arbete går ut på att studera förhållandet mellan mörkerseende och pupillstorlek, den lååånga kontaktlinskursen och det bästa och mest spännande på hela året, tre veckors-långa Vision for all-resan.

Vi är 6 st från klassen som kommer att åka till Guatemala på välgörenhetsresa för att hjälpa behövande med undersökningar och glasögon. Kommer bli tufft, både fysiskt och psykiskt, men förhoppningsvis en häftig upplevelse!

Nu ska jag göra mig klar för att gå ner till jobbet och göra lite mätningar till vår ministudie i Statistik kursen. Sanningen om längden mellan långfinger till långfinger är lika långt som ens kroppslängd.

See ya!

/kikki



RSS 2.0